Datum

za 1 mei 2021

Aanvang

20:30 uur

Locatie

Livestream Boerderij

GRATIS LIVESTREAM VAN MUSEST

’s Werelds beste Muse tribute band komt gewoon uit Nederland en deze avond staan zij op het podium van de Boerderij. Via Vimeo knallen ze je huiskamer in met een spectaculaire show in geluid en licht!

 

Musest krijgt voor elkaar wat bijna onmogelijk lijkt: het leveren van dezelfde synergie en energie als het wereldberoemde rock trio zelf. Musest verbaast iedereen met hun strakke spel en perfecte imitatie van de Muse sound.

 

Hits als ‘Time is running out’, ‘Supermassive black hole’, ‘Uprising’ en ‘Survival’, worden gebracht met passie en technische perfectie!

GEWEEST:

LIVESTREAM THE DOORS IN CONCERT 

Vrijdag 12 maart kun je gratis gaan genieten van het concert van The Doors in Concert via een livestream vanuit Cultuurpodium Boerderij. Beleef de unieke sfeer van een The Doors concert vanuit je huiskamer!

Het handelsmerk van de topmuzikanten van The Doors in Concert is authenticiteit. De band speelt met uitsluitend originele instrumenten zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. De toetsenist speelt met links de baspartijen op een Fender Rhodes Piano Bass, net als Ray Manzarek dat deed, en er wordt gebruik gemaakt van oude Fender versterkers en originele microfoons. Dit alles om de sound van de concerten van The Doors in perfectie te evenaren. ‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. Ze gaan je meevoeren naar de hoogtijdagen van The Doors en nummers als “Light my Fire”, “Love her Madly”, “L.A. Woman” en “Riders on the Storm” zullen uit je boxen knallen!


De livestream zal te zien zijn via Vimeo. De Boerderij heeft voor dit platform gekozen om de kwaliteit die zij ook via streaming willen bieden te kunnen garanderen. Vimeo is een uiterst professioneel platform met de hoogste beeldkwaliteit. Bovendien word je niet afgeleid door advertenties en kun je dus ongestoord genieten van het live optreden.


Het is simpel: zorg dat je vrijdag 12 maart om 20:30 uur klaar zit in je lekkerste stoel met je favoriete drankje, KLIK HIER en nodig vooral al je vrienden uit om ook te kijken, zodat je er apart maar toch samen bij bent!