Datum

Doorlopend

Aanvang

Doorlopend

Locatie

Online

 

ONLINE EXPOSITIE MAMOZO

Een moment van genieten, van bezinnen, van rust en bewondering: de expositie van schildervereniging MaMoZo leent zich er perfect voor.

Maar een mooie opening en uitnodigen van bezoekers mag op dit moment niet.

Daarom heeft CKC Zoetermeer de expositie met de prachtige werken van MaMoZo in een doorlopende online expositie verwerkt.

Het verdient om gezien te worden en jij verdient het om je te laten inspireren door deze interessante en mooie kunstwerken.

 

Neem het ervan, we wensen je veel plezier!

Bekijk de expositie hier.

GEWEEST

KERAMIEK WORKSHOP

De tijd vliegt en wat heb je in de tussentijd gedaan of juist vooruit geschoven? Gun jezelf een waardevolle workshop waar ontspanning, jouw creatie en zingeving samenkomen. Met een zichtbaar onvergankelijk resultaat als cadeau. Met jouw eigen handen en woorden gemaakt.

Als in jou de taal aanbidder en keramiek liefhebber elkaar ontmoeten, ontstaan bijzondere verbindingen die elk persoonlijke sporen tonen. In deze poëzieweek ervaar je hoe jouw gedicht, quote of tekst zo’n blijvende indruk achterlaat in de leerharde klei. Spelen met woorden, woorden die hun werk doen.

In deze keuzeworkshop pottenbakken vanuit CKC & Partners geef jij de woorden betekenis en verbeeld daarmee wat voor jou belangrijk is. Ter inspiratie zijn voorbeelden beschikbaar, krijg je praktische tips mee en mag je opnames maken die je later kunt gebruiken in je kunstwerk. Er is voldoende materiaal voor handen.

Klik hier voor meer informatie.

 

VERTELCAFÉ 'LAAT JE HOREN'

Nieuw in seizoen 2020-2021 is een 'vertelcafé', waar ruimte is voor verhalen, maar ook voor gedichten, spoken word, rap en muziek. Een plek om te oefenen voor een echt publiek en omgekeerd een plek om lekker te komen luisteren naar nieuwe talenten en nieuwe verhalen.

Creatief verhalen vertellen is een prachtige kunstvorm. Dat kan met stem, maar een muzikant is in zekere zin ook een verhalenverteller. Laat je onderdompelen of meeslepen, of pak zelf je podium. Aan jou de keus!

Per avond kunnen we 2 muzikanten, 2 dichters en 6 vertellers kwijt. Per persoon is maximaal 10 minuten beschikbaar om een verhaal te vertellen, voor te lezen of je muziek te laten horen. Daarnaast is er altijd een hoofdgast met een mooi verhaal. Neem vooraf contact op als je een plekje wilt of vraag op de avond zelf of er nog plaats over is.

Liever eerst even zelfvertrouwen opdoen en de kneepjes van het vak leren? Schrijf je dan in voor de basis cursus verhalen vertellen.

Het 'vertelcafé' start vanaf 11-03-2021 van 20.00 tot 22.00.

Voor overige informatie en de inschrijfopties klik hier.

 

GRATIS DANSWORKSHOPS

CKC & partners organiseert samen met Kick’n Studios gratis dansworkshops

Heb jij zin om lekker los te gaan en te dansen op coole muziek? Doe dan mee met de dansworkshop en leer samen met andere kinderen uit jouw buurt leuke dansen aan! Ervaring is niet nodig, want de docenten leren het je allemaal en plezier staat voorop.

 

  • 21 dec 14.30 – 16.30 bij RKF playground Kerkenbos in Meerzicht           

  • 23 dec 13.00 – 15.00 bij handbalvelden Zanzibarplein in Oosterheem 

  • 28 dec 13.00 – 15.00 bij handbalvelden Zanzibarplein in Oosterheem 

  • 29 dec 15.00 – 17.00 bij RKF playground Kerkenbos in Meerzicht 


Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig.