Datum

v.a. ma 22 maart

Duur

Doorlopend

Locatie

online

STUDIO STOER

Maandag 22 maart start Studio Stoer tijdens de Week tegen Racisme en Discriminatie. Studio Stoer is een initiatief van Museum De Voorde en onderdeel van een jaar lang onderzoek naar de betekenis van wat ‘stoer zijn’ anno nu betekent. Door vast te leggen wat Zoetermeerders stoer vinden, kan het gesprek worden gevoerd over een meer inclusieve en diverse betekenis van STOER: stoer zijn kan in alle vormen en maten. De Week tegen Racisme en Discriminatie sluit hier perfect op aan. 

In Studio Stoer kunnen Zoetermeerders een kort videobericht achterlaten over wat zij stoer vinden van zichzelf. Deze video’s plaatst Museum de Voorde vervolgens op stoeronline.tv.

De komende maanden, wanneer de coronamaatregelen dat weer mogelijk maken, zal de mobiele studio op verschillende plekken in Zoetermeer komen te staan, zoals winkelstraten, schoolpleinen en (sport)verenigingen. Tot die tijd kunnen Zoetermeerders ook thuis een video opnemen en delen met het museum. 

Wat vind jij stoer? Neem straks plaats in de mobiele Studio Stoer, of neem thuis je eigen video op en deel deze met Museum de Voorde. Kijk vanaf 22 maart op stoeronline.tv hoe dit werkt.

Klik hier voor meer informatie.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

VOLG DE CULTUURWINTER OOK ONLINE!