Datum

april

Duur

Doorlopend

Locatie

online

SORRY DAT IK MEZELF WAS

Wie ben ik? Wie bepaalt dat? Aan wie spiegel ik mijzelf eigenlijk? En moet ik mijzelf veranderen om erbij te horen? Moet ik altijd doen alsof of mag ik mijn kwetsbaarheid laten zien? Deze en nog meer vragen komen voorbij in de voorstelling die speciaal is ontwikkeld voor jongeren van 10 t/m 15 jaar.


‘Sorry dat ik mezelf was’ is een grappige voorstelling die wordt gespeeld door Laurens de Groot en Nikki van Driel, bestaande uit sketches met herkenbare situaties uit het dagelijks leven. De thema’s die de voorstelling aansnijdt sluiten naadloos aan bij de levensfase waarin de jongeren zich bevinden. De voorstelling is bedoeld om herkenning op te roepen, te confronteren, te provoceren en een ingang te geven tot gesprek. Na afloop van de voorstelling volgt een nagesprek waarin de acteurs op interactieve wijze het gesprek aangaan met de jongeren. 

Waar en wanneer?
De voorstelling is voor 10 Zoetermeerse klassen (groep 7,8 P.O en klas 1,2 VO) gratis te boeken in April. Er is een mogelijkheid om de voorstelling live op school te bekijken of in een online bijeenkomst.
Sorry dat ik mezelf was is een voorstelling waarvoor actuele en realistische kennis noodzakelijk is, hiervoor vragen we van de docenten om voorafgaand aan de voorstelling een nulmeting in te vullen en na afloop van de voorstelling de tijd te nemen om met ons te evalueren. Door middel van het spelen van de voorstellingen en de uitkomsten van het nagesprek en de evaluatie wordt nader onderzoek gedaan naar de werkzame elementen van de voorstelling.

Klik hier om de voorstelling te boeken.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

VOLG DE CULTUURWINTER OOK ONLINE!