Datum

za 19 juni 2021

Duur

20.00 uur

Locatie

Online

SURVIVALPOP

SURVIVALPOP: In mini-clips komt altijd één (solo)artiest in beeld. Dit zijn zangers/zangeressen die door omstandigheden minder boekingen meer hebben, maar op deze manier toch even een ‘laagdrempelig’ podium krijgen. SURVIVALPOP houdt de evenementen- en artiestenbranche op een entertainende manier ‘in the picture’!

Opnames voor de zogenaamde quarantaine-edities vinden plaats in een passend oud pand aan de Dorpsstraat te Zoetermeer. Een leuke ruimte met een theatrale setting. De artiest verschijnt dan ook van achter de coulissen door de rode gordijnen op het toneel. Hij/zij wordt voorgesteld, beantwoordt enkele korte vragen en zingt vervolgens totaal drie nummers. Maar wel!... twee hits uit eigen genre en één daarbuiten.

Nadat de opnames zijn gemaakt en de artiesten-filmpjes afgemonteerd zijn, worden deze achtereenvolgens, één clip per week, op de zaterdag 20:00 geplaatst op YouTube en Facebook. Dus zolang het kan, elke week een nieuwe aflevering van dit groots ‘mini-festival'. En verder kun je alle clips altijd nog terug zien op YouTube-kanaal: SURVIVALPOP en op Facebook!

Op welke dagen zijn deze optredens te zien?

Zaterdag 19 juni

Zaterdag 26 juni

Zaterdag 3 juli

Zaterdag 10 juli

 

Meedoen?... Meld je aan!Artiesten en musici kunnen zich aanmelden via: info@sweetlake-events.nl.

SURVIVALPOP EK-EDITIE

SURVIVALPOP trapt af met ‘EK-editie’!

Door versoepelingen en het afschaffen van de avondklok is SURVIVALPOP weer in staat om het thuispubliek iets speciaals voor te schotelen. Er zijn inmiddels al een aantal leuke, grappige, hilarische en spannende artiesten voor de camera’s verschenen met hun vermakelijke performances, zoals Wilbur Zitman, Leroy Aarts, André Pronk en saxofonist Felipe Castro. Ook staan al veel artiesten te popelen om het podium te betreden. Om maar enkele te noemen: Jordy Carrero, Samentha Nieuwenburg, Jamie Young, Mister Jones, Nadine Almira, Janey Rowen, Peter La Haye, Robbert Fossen, Jair de Groot enz. enz.

De eerstvolgende clip komt zaterdag 12 juni om 20:00 online op YouTube-kanaal: SURVIVALPOP en op de Facebookpagina (één dag voor de eerste wedstrijd Nederland)! Dit is een speciale ‘EK-editie’ met in de hoofdrol

Survivalpop-ambassadeur John Medley! De oranjekoorts barst weer los, vandaar deze speciale aflevering! 

Klik hier voor alle overige informatie.

Meedoen?... Meld je aan! Artiesten en musici kunnen zich aanmelden via: info@sweetlake-events.nl.