Datum

Doorlopend

Aanvang

Doorlopend

Locatie

Overal in de stad

STREET ART IN DE STAD

De Urban Art Studio wil Zoetermeer in deze rare tijden een positief en kleurrijk impuls geven. Daarom organiseren we verschillende graffiti en street art activiteiten om de stad  op te fleuren!! De aankomende 1,5 maand zullen er op verschillende plekken in de stad (tijdelijke) muurschilderingen ontstaan. Hiervoor nodigen wij iedere keer een aantal vooraanstaande kunstenaars uit de graffiti- en street art scene uit. Goed excuus dus om door de stad te wandelen en terwijl deze schilderingen ontstaan en te komen kijken! 

 

Waar we wanneer bezig zijn, kondigen wij van te voren aan via onze social media: www.facebook.com/urbanartstudiozoetermeer of

www.instagram.com/urbanartstudio079 

 

Naast het vervaardigen van deze schilderingen bieden wij in april ook een workshop dag voor kinderen/jongeren vanaf 10 jaar aan! De workshop zal plaatsvinden in blokken van 1,5 uur op de legale graffiti locatie aan het Boerhavepad. Informatie daarover, zoals hoe je je kunt aanmelden plaatsen wij ook binnenkort op onze social media kanalen. Dus hou deze in de gaten!! 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

VOLG DE CULTUURWINTER OOK ONLINE!