top of page
MENSEN

Er zijn verschillende mensen en organisaties waarbij je terecht kunt voor advies. Ze denken allemaal graag mee over culturele projecten in de stad. Hieronder staat meer informatie over de drie organisaties die je verder kunnen helpen en waarvoor je precies bij hen terecht kan. Deze partijen werken onderling nauw samen aan Cultuur079. Hiermee bieden ze alle kunstenaars, producenten, docenten, artiesten en muzikanten die in onze stad creatief bezig zijn de middelen om hun werk te kunnen doen.

pleinbios.jpeg

Cultuurmakelaar

Sven Ruggenberg is een onafhankelijke adviseur en sparringpartner voor cultuurprojecten, -fondsen, -locaties en -marketing. Creatieve samenwerking binnen het CultuurNetwerk en CultLab staan daarbij voorop. 

Basis foto 1 Netwerk Zoetermeer.jpg

Cultuur079

Cultuur079 is het label voor de samenwerkende cultuurorganisaties in de stad. Naast de Cultuurmakelaar zijn ook Caroline de Winter (Projecten) en Karima Baky (Marketing) aan de slag met nieuwe plannen voor de cultuursector

logo_gemeentezoetermeer.png

Gemeente Zoetermeer

Naast het CultuurLoket zijn er veel andere aanspreekpunten binnen het Stadhuis. Hoe bereik je de gemeenteraad? Waar vraag je een vergunning aan? Hoe meld je je bij bureau Citymarketing? We zetten het per onderwerp op een rij.  

bottom of page